milorad dodik

ОКУПИМО СЕ ЗА СРПСКУ И СВАКОГ НАШЕГ ЧОВЈЕКА!

Поштовани гласачи,

Године иза нас су године у којима је Савез независних социјалдемократа доказао и показао да је озбиљна, државотворна политика коју смо водили једини начин да пребродимо све изазове. Успјели смо у тешким временима и околностима очувати радна мјеста, пребродити економске кризе, борити се са домаћим и иностраним противницима Српске и изборити се за њену стабилност и постојаност.

Српска је наша највећа вриједност, наш једини циљ. А Српску чине наши градови и општине.

То су стубови наше куће.

Ове, можда и најтеже, 2020. године, када се човјечанство бори са здравственим и економским посљедицама вируса корона, морамо показати одлучност и јединство. Још једном морамо сви стати под заставу Српске. Упркос вирусу, морамо да се окупимо и дамо повјерење људима који знају како да граде наше локалне заједнице и воде их напријед.

Покажимо да смо јачи од вируса и сваког изазова!

Моји саборци из СНСД-а,

Окупимо се за сваког нашег човјека и чујмо његове проблеме. Обавезујем вас да учинимо живот бољим. Ми смо странка која је потекла из нашег народа и расла уз наш народ. Немојмо то никада да заборавимо. Увијек морамо бити спремни да се мијењамо, а самим тим мијењамо и Српску.

Драги грађани Српске,

Ви најбоље знате ко је спреман да се бори за вашу општину и ваш град. Тим СНСД-а који се ове јесени окупио је ваш тим! Спремни смо да у сарадњи свих нивоа власти градимо и развијамо наше градове, наша села, јер то може само тим са политичком снагом и визијом.

Потребна нам је ваша подршка да ту визију преточимо у дјело.

Окупимо се 15. новембра. За Српску!

Милорад Додик

Питајте Нас