srdjaj rajcevic

ГЛАС НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ: ЗА СНСД, ЗА СРПСКУ!

Поштовани гласачи,

Руководити изборном кампањом Савеза независних социјалдемократа, највеће снаге на политичком небу Српске, велика је част и велика одговорност. Када ми је руководство наше странке повјерило тај задатак, нисам имао нити најмању дилему да га прихватим, знајући да вјера у циљ и одлучност да се он достигне представља највећу политичку врлину каквом се одликује сваки наш члан и активиста који вјерујe у исто што и ја.

А наш циљ је увијек био и остао исти: снажна и стабилна Српска и бољи живот за њене грађане.

Ове изборне 2020. године, када се боримо за ваше повјерење у људе који ће наредне четири године ваш град и општину водити ка остварењу тог циља, сусрећемо се са до сада незапамћеним изазовима здравствене и економске природе. Злокобни вирус који се надвио над планету из темеља љуља наше животе и пријети да радикално промијени начин на који се рађамо, школујемо, послујемо, лијечимо, па и одлазимо.

Зато темеље наше куће, Српске, 15. новембра, више него икад, морамо ојачати. Како?

Заједно. Окупљени.

У инат вирусу, у инат свим њеним непријатељима. У инат неозбиљној политици.

Многи ће вас ове јесени обасипати политичким порукама, убјеђујући вас и обећавајући вам да се у свакој од њих крије спасоносно рјешење за све проблеме ваших локалних заједница. Али имајте на уму да само јединствена и снажна странка каква је СНСД, странка која предводи снажну коалицију, странка која води државу, та обећања може да испуни. Ниједан град, ниједна општина, нема времена за испразне пароле ни луксуз вјеровања у политичку маглу.

Зато се ове јесени окупљамо, од Требиња до Новог Града. За свако радно мјесто, за наше вртиће, школе, факултете, за аутопутеве, за аеродроме, за болнице.

За наш народ у Федерацији БиХ.

За сваког нашег човјека. За нашу дјецу.

Зa Српску.

Срђан Рајчевић

Питајте Нас